SKEN

Ponuka Macarons Divná pani
“crème de la crème”

Makarónka je malý farebný koláčik, ktorý zdanlivo pôsobí pevne, ale po zahryznutí jeho povrch ľahko povolí, jemne pukne a cez krehunkú textúru sa prepracujeme k čokoládovému krému s intenzívnou chuťou rôznych príchutí.

Škrupinka makarónky sa skladá iba z troch ingrediencií: vaječných bielkov, cukru a mandľovej múky, preto sú naše makarónky bezlepkové a teda vhodné aj pre celiatikov. Škrupinka sa farbí potravinárskym farbivom (okrem kokosových). Farbivo je jediným emulgátorom použitým v makarónkach Divná Pani. Ich povrch pripomína škrupinku vajíčka.

Plnky makaróniek
1. ovocné - Rôzne druhy čokolád sú kombinované s rôznymi typmi ovocia, konkrétne malinami, marakujou, jahodami, citrónom, ríbezľami, kiwi a pod.

2. jadrovinové - Rôzne druhy čokolád sú kombinované s rôznymi typmi jadrovín ako pistácie, kokos, lieskové orechy, mandle a pod.
3. maslové
Použité suroviny
Mandľová múčka: jemná múčka vyrobená mletím jadier mandlí. Do makaróniek sa používa výlučne čistá mandľová múčka, bez akýchkoľvek prídavkov, ktorej použitie umožňuje konzumáciu makaróniek aj celiatikom.

Vajcia: na prípravu makaróniek sa používajú vaječné bielka

Cukor: cukor zabezpečuje stabilitu tvaru makarónkových biskvitov a tiež ich sladkú chuť.

Čokoláda: použitá je kvalitná čokoláda dovážaná z Francúzska značky Valrhona

Maslo, smotana: mliečne produkty sú nakupované od slovenských dodávateľov.

Orechy: používané sú celé orechy, ktoré sú po namletí implementované do plniek

Ovocie: používané je čerstvé ovocie.

Iné ingrediencie: levanduľové kvety, ružová voda, potravinárske farby, vanilkový extrakt a vanilkové lusky.